Wie gaat jou begeleiden?

Ons grote team bestaat uit verschillende kleine teams, elk met hun eigen expertise en taak. Het secretariaat is het kloppend hart van de school: iedereen kan er steeds terecht.  Het beleidsteam garandeert een optimale, dagelijkse werking en stuurt onze school in de juiste richting. Samen met het (ortho)pedagogisch team bouwen zij voortdurend aan de visie en het beleid van onze school. De verschillende vakgroepen zorgen voor kwaliteit in het lesgeven en werken nauw samen.

 
 
Wie zijn onze partners?

Dat kunnen we niet alleen realiseren. BuSO Woudlucht heeft het geluk te kunnen samenwerken met tal van partners. Sommigen dragen bij aan het beleid van de school of bieden financiële ondersteuning, anderen begeleiden mee onze leerlingen of geven vorm aan pedagogische projecten. Wat het doel van het partnerschap ook is, elk van hen zijn ze waardevol voor de goede werking van onze school:

De leerling – de ouder(s) – de opvoeder(s) of leefgroepen - Het Huis van het GO! – pedagogische begeleiders GO! – Huis 11 – CLB Leuven Tienen Landen - BuBao Woudlucht – het internaat – MS Ter Beuke Kessel-lo – Atheneum De Ring Leuven – Ondersteuningsteam Woudlucht – Don Bosco (Groenveld) – Scholengemeenschap Leuven – Stad Leuven – onze buurtbewoners - Preventiedienst Leuven – VediBuso – UCLL – Mediawijs Vlaanderen – SVS – alle stageplaatsen en werkplekken – PXL – Scholen van Morgen -